Szczeciński Park Naukowo-Technologiczny Sp. z o.o.
ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin
POSZUKUJE
DOSTAWCY CATERINGU w projekcie pt. „ICT (B)usiness to(2) (E)ducation czyli modernizacja oferty kształcenia zawodowego szkół o profilu informatycznym w powiązaniu z potrzebami lokalnego/ regionalnego rynku pracy”
Termin realizacji usługi w okresie od 7 lutego 2015 roku do 28 marca 2015 roku, weekendy (soboty
i niedziele). Miejscem realizacji usługi jest miasto Koszalin.
Zakres świadczonej usługi: obiad i przerwa kawowa, każdorazowo grupa 12 osobowa, szacunkowa liczba cateringu to 144 posiłki.
Przed rozpoczęciem szkoleń zostanie Państwu wysłany harmonogram z wyróżnieniem godzin dostarczenia posiłków.
Opis przedmiotu zamówienia:
- Dzienny jadłospis obejmuje:
zestaw obiadowy:
- pierwsze danie: – zupa,
- drugie danie: dwuskładnikowe:
– ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, makaron itp.)
– potrawa mięsna (stek z kurczaka, udziec z kurczaka, kotlet schabowy, bitki wołowe, gulasz, ewentualnie 1 raz w tygodniu ryba),
Możliwość skonstruowania oddzielnego menu wegetariańskiego.
przerwę kawową:
- kawa podana w termosach,
- herbata podana w termosach,
- śmietanka/mleko do kawy w mleczniku,
- cytryna,
- cukier w cukiernicy,
- soki owocowe podane w karafkach,
- woda mineralna podana w butelkach 0,5 l – gazowana i niegazowana, min. 2 butelki na jedną osobę,
- ciasteczka koktajlowe.
Przerwa kawowa podana w formie szwedzkiego stołu z białym obrusem – ilość napoi
i poczęstunku słodkiego odpowiednia/wystarczająca dla 6 godzinnego dnia szkoleniowego (ewentualne uzupełnianie w ciągu dnia).
- Wykonawca najpóźniej na 5 dni roboczych przed rozpoczęciem okresu świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycje jadłospisu.
- Posiłki muszą być urozmaicone. Wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki - catering powinien być podany w naczyniach ceramicznych
i szklanych, sztućce tradycyjne.
- Wykonawca jest zobowiązany dostarczać posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowywać. Posiłki winne być gorące, świeże, smaczne i estetyczne – przygotowane
w dniu wydania posiłku.
- Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór naczyń i odpadów pokonsumpcyjnych – sprzątnięcie miejsca szkolenia.
Wymagania dotyczące składanych ofert:
- określenie ceny brutto za przedmiot zamówienia skalkulowanej na jedną osobę – łącznie cena zestawu obiadowego oraz przerwy kawowej,
- propozycję menu (obiad oraz przerwa kawowa) na trzy weekendy.
Kryteria oceny ofert: % cena.
Sposób składania ofert:
- osobiście: SEKRETARIAT Szczeciński Park Naukowo – Technologiczny Sp. z o.o.
ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin,
- drogą elektroniczną: jbalicka@spnt.pl
Termin składania ofert upływa w dniu 29 stycznia 2015 roku do godz. 15:00
Szczegółowe informacje:
Jolanta Balicka
e-mail: jbalicka@spnt.pl
tel. 91 85 22 927, 602-813-084
Zamawiający zastrzega sobie prawo do:
- negocjacji w sytuacji, gdy zostanie złożona jedna oferta, która będzie odbiegać od założeń budżetowych projektu,
- po wyborze Wykonawcy, podjęcia rozmów w celu odpowiedniego uszczegółowienia warunków realizacji zamówienia, anulowania niniejszego zapytania bez podania przyczyny.