pl gb

Zapytania ofertowe

/ [KOSZALIN] Szczeciński Park Naukowo-Technologiczny Sp. z o.o. POSZUKUJE DOSTAWCY CATERINGU

Szczeciński Park Naukowo-Technologiczny Sp. z  o.o.

ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin

POSZUKUJE

DOSTAWCY CATERINGU w projekcie pt. „ICT (B)usiness to(2) (E)ducation czyli modernizacja oferty kształcenia zawodowego szkół o profilu informatycznym w powiązaniu z potrzebami lokalnego/ regionalnego rynku pracy”

Termin realizacji usługi w okresie od 7 lutego 2015 roku do 28 marca 2015 roku, weekendy (soboty
i niedziele). Miejscem realizacji usługi jest miasto Koszalin.

Zakres świadczonej usługi: obiad i przerwa kawowa, każdorazowo grupa 12 osobowa, szacunkowa liczba cateringu to 144 posiłki.

Przed rozpoczęciem szkoleń zostanie Państwu wysłany harmonogram z wyróżnieniem godzin dostarczenia posiłków.

Opis przedmiotu zamówienia:

  1. Dzienny jadłospis obejmuje:

 zestaw obiadowy:

  • pierwsze danie: – zupa,
  • drugie danie: dwuskładnikowe:

– ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, makaron itp.)

– potrawa mięsna (stek z kurczaka, udziec z kurczaka, kotlet schabowy, bitki wołowe, gulasz, ewentualnie 1 raz w tygodniu ryba),

  • surówka,

Możliwość skonstruowania oddzielnego menu wegetariańskiego.

przerwę kawową:

  • kawa podana w termosach,
  • herbata podana w termosach,
  • śmietanka/mleko do kawy w mleczniku,
  • cytryna,
  • cukier w cukiernicy,
  • soki owocowe podane w karafkach,
  • woda mineralna podana w butelkach 0,5 l – gazowana i niegazowana, min. 2 butelki na jedną osobę,
  • ciasteczka koktajlowe.

Przerwa kawowa podana w formie szwedzkiego stołu z białym obrusem – ilość napoi
i poczęstunku słodkiego odpowiednia/wystarczająca dla 6 godzinnego dnia szkoleniowego (ewentualne uzupełnianie w ciągu dnia).

  1. Wykonawca najpóźniej na 5 dni roboczych przed rozpoczęciem okresu świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycje jadłospisu.  
  2. Posiłki muszą być urozmaicone. Wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki - catering powinien być podany w naczyniach ceramicznych
    i szklanych, sztućce tradycyjne.
  3. Wykonawca jest zobowiązany dostarczać posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowywać. Posiłki winne być gorące, świeże, smaczne i estetyczne – przygotowane
    w dniu wydania posiłku.
  1. Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór naczyń i odpadów pokonsumpcyjnych – sprzątnięcie miejsca szkolenia.

Wymagania dotyczące składanych ofert:

  • określenie ceny brutto za przedmiot zamówienia skalkulowanej na jedną osobę – łącznie cena zestawu obiadowego oraz przerwy kawowej,
  • propozycję menu (obiad oraz przerwa kawowa) na trzy weekendy.

Kryteria oceny ofert: % cena.

Sposób składania ofert:

  • osobiście: SEKRETARIAT Szczeciński Park Naukowo – Technologiczny Sp. z o.o.
    ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin,
  • drogą elektroniczną: jbalicka@spnt.pl

Termin składania ofert upływa w dniu 29 stycznia 2015 roku do godz. 15:00     

Szczegółowe informacje:

Jolanta Balicka

e-mail: jbalicka@spnt.pl

tel. 91 85 22 927, 602-813-084

Zamawiający zastrzega sobie prawo do:

  • negocjacji w sytuacji, gdy zostanie złożona jedna oferta, która będzie odbiegać od założeń budżetowych projektu,
  • po wyborze Wykonawcy, podjęcia rozmów w celu odpowiedniego uszczegółowienia warunków realizacji zamówienia, anulowania niniejszego zapytania bez podania przyczyny.

Deklaracja Dostępności

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies są niezbędne do prawidlowego funkcjonowania serwisu. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane na Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszym Regulaminie w rozdziale Ochrona danych osobowych i polityka prywatności.